۱۵ آبان ۱۴۰۳، ۱۱:۳۷

مهر گزارش می دهد؛

انتظار نمایندگان سرزمین آفتاب در مجلس از استاندار مرکزی چیست؟

انتظار نمایندگان سرزمین آفتاب در مجلس از استاندار مرکزی چیست؟

اراک- با انتخاب استاندار مرکزی توسط دولت چهاردهم حال نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی از اولویت های کاری، معضلات و مشکلات و همچنین مطالبات خود از استاندار جدید می گویند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: دولت چهاردهم ۱۳ آبان ماه «مهدی زندیه وکیلی» را از میان گزینه‌هایی چون علی یوسفی، سید مهدی مقدسی، هوشنگ بازوند، حمید مالکی، حبیب الله خجسته پور، محمدحسین نامی، علی میرزایی، محسن صادقی، رسماً به عنوان استاندار مرکزی معرفی کرد.

«مهدی زندیه‌وکیلی» متولد ۱۳۵۴ در اراک و دارای مدرک کارشناسی مهندسی عمران، کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی و دکترای تخصصی عمران در گرایش مدیریت ساخت و پروژه است و در کارنامه کاری خود، سمت‌های چون مشاور وزیر صمت، مشاور معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار استان‌های مرکزی، هرمزگان و سمنان، قائم مقام وزیر و مدیرکل راه و شهرسازی استان هرمزگان، رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان مرکزی و معاون املاک و مسکن سازمان مسکن و شهرسازی استان مرکزی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مرکزی، رئیس هیئت مدیره شرکت عمران و مسکن سازان استان‌های مرکزی و هرمزگان و رئیس هیئت مدیره شرکت عمران شهرهای جدید مهاجران، امیرکبیر و علوی را داشته است.

مهدی زندیه وکیلی بومی استان مرکزی است و از این حیث انتظارات و توقعات بسیار زیادی از وی وجود دارد و قطعاً این امر با توجه به حجم مطالبات مردم سرزمین آفتاب و اقدامات بر زمین مانده، سختی کار وی را ۲ چندان می‌کند.

لزوم بهره گیری از ظرفیت نیروهای بومی توسط استاندار جدید مرکزی

انتظار نمایندگان سرزمین آفتاب در مجلس از استاندار مرکزی چیست؟

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه استاندار مرکزی در وهله اول باید به شکلی رفتار کند که همگرایی و همدلی را در استان افزایش دهد، اظهار کرد: مجمع نمایندگان استان، با تعامل و همکاری، فضایی منسجم و همدلی را ایجاد کرده‌اند و کمک می‌کنند تا این مهم در دیار آفتاب تسری یابد و انتظار است استاندار مرکزی نیز چنین رویه‌ای را دنبال کند تا اختلافاتی که گاهی در استان دیده می‌شود، حل و فصل شود.

ولی الله بیاتی تصریح کرد: یکی از مهمترین مشکلات کنونی استان مرکزی و به ویژه اراک، مسئله مازوت سوزی در نیروگاه حرارتی شازند است که مردم را به شدت آزار می‌دهد که نیاز است زندیه‌وکیلی نسبت به این موضوع با جدیت وارد میدان شود چراکه آمار منتشر شده از عواقب این آلودگی هوا بسیار وحشتناک بوده و شرایط نگران‌کننده‌ای را برای مرکز استان ایجاد کرده البته دولت قول مساعد داده است و امیدواریم که تلاش‌ها برای توقف مازوت سوزی به نتیجه مثبت برسد.

وی با بیان اینکه استاندار جدید مرکزی باید از ظرفیت نیروهای متخصص بومی در مناصب مدیریتی استفاده کند، گفت: همانگونه که مجمع نمایندگان استان مرکزی به انتصاب یک استاندار غیربومی رضایت نداد، از زندیه وکیلی نیز انتظار می‌رود که این مهم را مورد توجه ویژه قرار دهد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه مهم مسکن ملی استان مرکزی افزود: پروژه ۸۱۰۰ واحدی مسکن ملی در اراک، در زمان حضور زندیه وکیلی به عنوان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مرکزی کلید خورد و لازم است که تسریع در تکمیل این پروژه در اولویت کاری قرار گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی، صنعتی بودن استان، بازگشت درآمدهای مالیاتی به استان، مشکلات مرتبط با سنتی بودن کشاورزی را از جمله موارد بسیار اولویت‌دار برشمرد و تاکید کرد: رسیدگی به آنها باید در صدر برنامه‌های استاندار جدید مرکزی قرار گیرد.

بیاتی اضافه کرد: به حوزه انتخابیه تفرش، آشتیان و فراهان توجه لازم صورت نگرفته است و همچنان شاهد روستاهای دارای جاده خاکی با جمعیت بیش از ۲۰ خانوار، روستاهای فاقد گاز و جاده مناسب هستیم، همچنین در این شهرستانها با مشکل بیکاری مواجه هستیم که انتظار است تفرش به عنوان یک شهر گردشگری معرفی شود تا با جذب گردشگر و سرمایه گذاری در این بخش، به لحاظ اقتصادی رشد یابد.

انتظار نمایندگان سرزمین آفتاب در مجلس از استاندار مرکزی چیست؟

پرونده مازوت سوزی نیروگاه شازند، در آستانه مختومه شدن

نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه برخی از مشکلات و مسائل استان مرکزی باید در سطح کلان مورد پیگیری و رسیدگی قرار گیرد، اظهار کرد: یکی از برنامه اولویت دار استان مرکزی به حوزه راه‌ها بازمی‌گردد چرا که متأسفانه هنوز پروژه آزادراه راهجرد به توره، جاده کمیجان، بهسازی زیرگذرها و روگذرها در برخی از مسیرهای استان، جاده عقیل‌آباد به گوار تکمیل نشده است که در دوره جدید مدیریت ارشد استان باید حتماً مدنظر قرار گیرد.

سید محمد جمالیان با اشاره به تأخیر بسیار در تکمیل پروژه مسکن ملی در استان مرکزی و شهر اراک افزود: مردم هنوز در پروژه ۸۱۰۰ واحدی اراک به حق خود نرسیده‌اند و باید جز اولین مواردی باشد که زندیه وکیلی به آن رسیدگی کند و با توجه به اینکه موضوعات عمرانی حوزه تخصصی وی است، این مهم نیازمند توجه ویژه است.

وی با اشاره به مباحث زیست محیطی و مشکلات آلودگی هوا گفت: به شخصه از سه روز پیش در تهران پیگیر مسئله مازوت سوزی نیروگاه حرارتی شازند هستم و امید است با قول‌های اخذ شده از دولت بتوانیم به سرعت پرونده این مسئله را برای همیشه در استان مرکزی ببندیم و انتظار می‌رود که استاندار مرکزی نیز به جدیت به این حوزه ورود کند، البته موضوعات آلودگی‌های زیست‌محیطی در استان مرکزی فقط به مازوت سوزی منتهی نمی‌شود، بلکه در تمام طول سال با مسئله ریزگردها مواجه بوده و در کنار آن با خشکسالی و چالش‌های جدی کمبود آب در ساوه و اراک روبرو هستیم.

وی، رسیدگی به صنعت فرسوده و بهره‌وری پایین در این حوزه را نیز یکی دیگر از چالش‌های اولویت‌دار استان دانست و اضافه کرد: یکی از موضوعات فعلی استان، وارد مدار شدن بیمارستان ولیعصر (عج) اراک است که حتماً این پروژه تا پایان سال وارد حوزه خدمت‌رسانی می‌شود، اما به هرحال پیگیری‌های مدیریت ارشد استان برای تسریع در این امر مؤثر خواهد بود.

عمران و اشتغال؛ مباحث اولویت‌دار استان مرکزی

انتظار نمایندگان سرزمین آفتاب در مجلس از استاندار مرکزی چیست؟

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: استاندار مرکزی باید برشی از برنامه هفتم توسعه کشور را داشته باشد و از فرمانداران همه شهرستان‌های استان بخواهد تا بر اساس این برنامه، مشکلات و مسائل اولویت‌دار خود را لیست کنند.

محمد بیات افزود: مباحث عمرانی و توسعه اشتغال در استان مرکزی از مباحث اولویت‌دار است و زندیه وکیلی باید با نیم نگاهی به این موضوعات، برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را تعریف کند.

وی تاکید کرد: همچنین انتظار است استاندار جدید مرکزی، موضوع جوانی جمعیت و تسهیلات موجود در این حوزه را به جدیت دنبال کند.

بیات تصریح کرد: استان مرکزی دارای پروژه‌های قدیمی بسیار است که بلاتکلیف باقی مانده‌اند، به عنوان مثال برخی از پروژه‌های راهسازی خمین دارای قدمت ۱۸ ساله است که هنوز به سرانجام نرسیده‌اند، لایروبی قنوات، تکمیل راه آهن اراک-خمین-گلپایگان، اصلاح شبکه آبرسانی، برق‌رسانی به شهرک گل و گیاه، توسعه شبکه فاضلاب، اخذ سهمیه خمین از سد کوچری، احداث فاز دوم بیمارستان از جمله مباحث اولویت‌دار در خمین است که باید به سرعت مورد پیگیری قرار گیرد.

نماینده مردم خمین با تاکید بر اینکه استان مرکزی، نیازمند مدیر توانمند و شایسته است، افزود: مدیرانی که تا امروز عملکرد خوبی از خود به جای گذاشته‌اند، قطعاً سرمایه انسانی هستند و باید حفظ شود، اما مدیرانی که کارنامه خوبی از خود ارائه نکرده‌اند باید با نیروهای توانمند و بومی جایگزین شوند.

کد خبر 6279218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • شهروند اراک IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      0 0
      باسلام خدمت جناب اقای زندوکیلی عزیز باتوجه به وضعیت اقتصاد استان مرکزی از لحاظ وجود صنایع مختلف میتوان استان مرکزی را از لحاظ اقتصادی خودگردان کرد در امد های استان نسبت به استان های دیگر بالاست پس بهتر است که این در امد ها را صرف هزینه های استان کرد و
    • رسولی IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
      0 0
      سلام فقط اگر زیر گذر شهرک صنعتی ایبک آباد درست کنه ما راضی هستیم
    • IR ۰۳:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
      0 0
      تو رو خدا زمین های کوی قنات ناصری تعین تکلیف کنید زمیناشده زباله دونی و جای نخاله های ساختمانی